• Fridas Home i Grebbestad känn dej som hemma. P.s tänk noga i genom ditt köp för att inte anstränga vår miljö med onödiga returer
Fri frakt på Edblad smycken

Edblad smycken

Fraktfritt på Edblad smycken

Edblads unika design och kvalité har blivit kännetecken som vi är mycket stolta över. Alla våra smycken designas i vår egen designstudio på vårt huvudkontor i Stockholm. Den större delen av våra smycken tillverkas i samma fabrik i Kina, som vi har samarbetat med från start och som bara tillverkar våra smycken. Merparten av våra smycken är tillverkade av nickelsäkert stål, vilket är både slitstarkt och tåls att användas av de flesta nickelallergiker.

Edblad är ett svenskt designföretag, skapat med visionen att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet.

Genom våra smycken, details och ett flexibelt accessoarsortiment vill vi ge våra kunder det lilla extra för att förhöja 

sin look och få deras dagar att skina - varje dag! Allt med unik Edbladdesign, hög kvalitet och attraktivt pris.

Edblad grundades på Singö 2006 i norra Roslagen av formgivarna Hans och Cathrine Edblad med en uttalad ambition att bygga ett ansvarsfullt etiskt företag med hållbara produkter. Att stötta olika hjälporganisationer har alltid legat i fokus, det gör vi genom våra Helping Hand-projekt.